Emil Vinjebo, professionel cykelrytter

Posted on

Jeg har gennem min cykelkarriere prøvet mange forskellige behandlinger, men Body SDS er absolut det, der har haft den mest positive effekt på mig og min krop. Både fysisk, men også mentalt hjælper det mig til at finde balance. Helt konkret bruger jeg Marc op til vigtige cykelløb, hvor han hjælper mig til at ramme 100 procent af min formåen. Han åbner helt op for min vejrtrækning og sænker derved også mit stressniveau, som gør mig mere skarp mentalt og fysisk op til et vigtigt cykelløb.

Marc er indbegrebet af en god behandler. Han er rolig, lyttende, og ikke påtrængende. Han giver sig tid til at lytte på dine problemer og er meget skarp til at finde lige netop, hvor i kroppen han kan løsne op for stress og få dig tilbage i balance igen.

Alle vil have godt af en Body SDS behandling i ny og næ. Men specielt, hvis man føler sig stresset udover det sædvanlige og ude af balance. Dér kan en behandling hos Marc virkelig gøre underværker. Han kan også få dig hurtigere tilbage på benene efter en skade eller lignende.