Om mig

Jeg er 27 år og bor på Midtsjælland, tæt på skov og marker. Jeg bruger meget tid i storbyen på arbejde, venner og kæreste, men jeg nyder at vende tilbage til roen på landet, når jeg har fri. At få lidt fra både land og by er en fed kombination, der passer godt ind i det liv jeg lever lige nu.

Jeg er af natur, meget nysgerrig på krop, psyke og sundhed generelt, så at arbejde med Body SDS er det bedste jeg ved. I min fritid bruger jeg meget tid på at arbejde med min egen krop og lære mig selv bedre at kende. Jeg prøver f.eks. forskellig kost og træning over længere perioder og lærer om, hvordan det påvirker både én. Derudover får jeg løbende Body SDS kurser, samt forskellige erfaringer fra kollegaer og klienter. De erfaringer jeg gør mig, er ofte noget jeg kan tage med mig videre i mine behandlinger, og det gør at jeg bedre kan hjælpe og forstå mine klienter. Én ting er at forstå noget i teori. Noget andet er at prøve det på egen krop, og dermed få en fysisk forståelse af sammenhængen af en bestemt smerte eller følelse.

Jeg har en baggrund som cykelrytter, hvor jeg bl.a. boede tre år i Italien, var en del af det danske landshold, og rejste det meste af verden rundt til cykelløb. Derudover har jeg været sportsdirektør for Team Giant-Castelli i to år og arbejdet i IT branchen i syv år som konsulent.

Grundet min baggrund, har jeg også stor fokus på folk, der vil forbedre deres præstationer. Her er mine klienter typisk sportsfolk, der kommer for at få bedre restitution, smidighed eller har brug for et mentalt boost.

© Riccardo Scanferla
© Marc Garby