Om mig

Jeg har en baggrund som elite cykelrytter, hvor jeg bl.a. kørte på det danske landshold og boede tre år i Italien. I tiden efter min aktive karriere har jeg arbejdet med nogle af verdens største talenter og hjulpet dem frem til succes.

Jeg stiftede bekendtskab med Body SDS, da vi gjorde brug af dem på landsholdet. Det rykkede virkelig mit niveau og ovenikøbet fik jeg hjælp med behandling af arvæv i lysken, som jeg ikke tidligere havde kunne få bugt med.

Som cykelrytter har jeg altid været meget interesseret i kroppen, mentaltræning, helbred og kost. Alt hvad man kunne optimere på. Body SDS arbejder i høj grad med alle de ting og derfor blev det også min vej frem efter cykelkarrieren.

Til hverdag bruger jeg meget tid på Body SDS træning, yoga, meditation, løb og cykling. Jeg er hele tiden under løbende videreuddannelse, da man som Autoriseret Body SDS behandler, er på kursus ca. hver måned. Kurser som f.eks. stresskursus, avanceret behandling af ryg og rygsygdomme, indføling, samtale- og behandlingssupervision mm.

© Riccardo Scanferla
© Marc Garby