Body SDS behandling i Charlottenlund

Performance

– Mentalt overskud –
– Mere power –
– Bedre restitution –
– Forbedret smidighed –
– Nå dine mål –


Jeg får det bedste frem i mine klienter! Dette er mit speciale.

Skader og sygdom

– Smerter i skuldre/nakke/ryg –
– Hovedpine og migræne –
– Akutte sportsskader –
– Led/muskel problemer –
– Stress –


Body SDS er kendt for at være effektivt til behandling af bl.a. ovenstående.

Jeg tilbyder Body SDS behandling til børn, unge og voksne der f.eks. kommer med:

Ondt i ryggen, skuldrene eller nakken

Hovedpine / Migræne

Muskelspændinger

Akutte sportsskader

Depression

Stress

Angst

Jeg vidste ikke hvad Body SDS var, men valgte at prøve. Min slidgigt i lænd, hofte, knæ og fingre har gjort at jeg ikke har kunne fungere optimalt. MEN efter Body SDS kan jeg stå ud af sengen uden smerte og kan gå ture, bevæge mig rundt uden smerter. Det har også hjulpet på fibromyalgien, så den i det daglige kun viser små bitte tænder, i stedet for at være på et niveau, hvor smertestillende og sengen/sofaen var det eneste der i perioder hjalp.

Thess

Jeg har gennem min cykelkarriere prøvet mange forskellige behandlinger, men Body SDS er absolut det, der har haft den mest positive effekt på mig og min krop. Både fysisk, men også mentalt hjælper det mig til at finde balance. Helt konkret bruger jeg Marc op til vigtige cykelløb, hvor han hjælper mig til at ramme 100 procent af min formåen. Han åbner helt op for min vejrtrækning og sænker derved også mit stressniveau, som gør mig mere skarp mentalt og fysisk op til et vigtigt cykelløb.

Marc er indbegrebet af en god behandler. Han er rolig, lyttende, og ikke påtrængende. Han giver sig tid til at lytte på dine problemer og er meget skarp til at finde lige netop, hvor i kroppen han kan løsne op for stress og få dig tilbage i balance igen.

Alle vil have godt af en Body SDS behandling i ny og næ. Men specielt, hvis man føler sig stresset udover det sædvanlige og ude af balance. Dér kan en behandling hos Marc virkelig gøre underværker. Han kan også få dig hurtigere tilbage på benene efter en skade eller lignende.

Emil Vinjebo, professionel cykelrytter

Marc er en rolig fyr, som er god til at få mig til at slappe af, trække vejret rigtigt og dermed bliver behandlingen optimal. Han når dybt uden stor smerte for mig. Og er god til at justere behandlingen ind efter hvilke skavanker jeg har på dagen. Med hans elite-sportsbaggrund har han god forståelse for restitution og kan rådgive mig til balance mellem et presset arbejdsliv og en aktiv livsstil.

Brian Nygaard

Jeg har gået hos Marc i snart et års tid, og det vil jeg fortsætte med så længe som muligt. Det er mit frikvarter og min luxus i hverdagen. Body SDS giver mig en følelse af afslappethed og samtidig fokus på mine ømme punkter, såvel fysiske som psykiske.
Ud over at få mere fokus på disse områder har jeg fået mere fokus på mit åndedræt og derved mere indsigt i min krops velbefindende.
Jeg kan stærkt anbefale Marcs kyndige hænder og indlevelse i sine klienters velbefindende.

Camilla Øster

Kontakt

Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund
41 31 99 49

Booking

En behandling koster 800,- og varer cirka 50 minutter. Gå til booking siden her.

Køb klippekort med fem behandlinger for 3.500,- (en besparelse på 500,-)

For behandling på Midtsjælland (Skee) eller andre forespørgsler (virksomhedsaftaler, hjemmebehandling e.l.) kontakt mig direkte.