Behandling

En behandling varer cirka 50 minutter og koster 850 kr.

Jeg indleder med en kort samtale, hvor vi vender dine ønsker og forventninger til behandlingen. Således kan jeg skabe et individuelt behandlingsforløb til netop dine behov, og hjælpe dig på bedste vis med dine ønsker. Når du kommer op på briksen, finder jeg det i kroppen, der skal arbejdes med i behandlingen. Der behandles med bl.a. pulserende bevægelser, ledteknikker, massage, aku/zonetryk på meridianbaner.

Resultatet af at arbejde med alle de teknikker på en gang, gør at kroppen virkelig løsner sig, og man dermed kan arbejde dybt i kroppen og få et meget effektivt behandlingsforløb. Hvis man kun arbejder i overfladen, vil man ofte se, at ens udfordringer vender tilbage. Behandlingen kan både være blød og hård, alt efter, hvad der er brug for.

En Body SDS behandling skal mærkes. Det er en unik behandlingsform, der giver din krop de bedste betingelser for at være på toppen.

Body SDS’ baggrund

Body SDS er et behandlingssystem udviklet i Danmark gennem tre generationer. Startet i 1940 af Erland Hartung, siden udviklet af sin søn (Ole Kåre Føli) og barnebarn (Bengt Valentino Andersen).

Body SDS står for Body Self Development's System. Body SDS arbejder med hele kroppen ud fra den forståelse, at der er en sammenhæng mellem muskler, led, organer og psykiske påvirkninger. Der er derfor også stort fokus på årsagen af et problem, i stedet for at symptombehandle det.

Jeg vidste ikke hvad Body SDS var, men valgte at prøve. Min slidgigt i lænd, hofte, knæ og fingre har gjort at jeg ikke har kunne fungere optimalt. MEN efter Body SDS kan jeg stå ud af sengen uden smerte og kan gå ture, bevæge mig rundt uden smerter. Det har også hjulpet på fibromyalgien, så den i det daglige kun viser små bitte tænder, i stedet for at være på et niveau, hvor smertestillende og sengen/sofaen var det eneste der i perioder hjalp.

Thess

Jeg har gennem min cykelkarriere prøvet mange forskellige behandlinger, men Body SDS er absolut det, der har haft den mest positive effekt på mig og min krop. Både fysisk, men også mentalt hjælper det mig til at finde balance. Helt konkret bruger jeg Marc op til vigtige cykelløb, hvor han hjælper mig til at ramme 100 procent af min formåen. Han åbner helt op for min vejrtrækning og sænker derved også mit stressniveau, som gør mig mere skarp mentalt og fysisk op til et vigtigt cykelløb.

Marc er indbegrebet af en god behandler. Han er rolig, lyttende, og ikke påtrængende. Han giver sig tid til at lytte på dine problemer og er meget skarp til at finde lige netop, hvor i kroppen han kan løsne op for stress og få dig tilbage i balance igen.

Alle vil have godt af en Body SDS behandling i ny og næ. Men specielt, hvis man føler sig stresset udover det sædvanlige og ude af balance. Dér kan en behandling hos Marc virkelig gøre underværker. Han kan også få dig hurtigere tilbage på benene efter en skade eller lignende.

Emil Vinjebo, professionel cykelrytter

Marc er en rolig fyr, som er god til at få mig til at slappe af, trække vejret rigtigt og dermed bliver behandlingen optimal. Han når dybt uden stor smerte for mig. Og er god til at justere behandlingen ind efter hvilke skavanker jeg har på dagen. Med hans elite-sportsbaggrund har han god forståelse for restitution og kan rådgive mig til balance mellem et presset arbejdsliv og en aktiv livsstil.

Brian Nygaard

Jeg har gået hos Marc i snart et års tid, og det vil jeg fortsætte med så længe som muligt. Det er mit frikvarter og min luxus i hverdagen. Body SDS giver mig en følelse af afslappethed og samtidig fokus på mine ømme punkter, såvel fysiske som psykiske.
Ud over at få mere fokus på disse områder har jeg fået mere fokus på mit åndedræt og derved mere indsigt i min krops velbefindende.
Jeg kan stærkt anbefale Marcs kyndige hænder og indlevelse i sine klienters velbefindende.

Camilla Øster