Behandling

En behandling varer cirka 50 minutter og koster 750 kr.

Jeg indleder med en kort samtale, hvor vi vender dine ønsker og forventninger til behandlingen. Derefter vil forsiden af kroppen blive behandlet med bl.a. pulserende bevægelser, ledteknikker, massage, aku/zonetryk på meridianbaner. Til sidst bliver du behandlet på ryggen med samme teknikker.

Jeg arbejder i høj grad med at behandle årsagen til det du kommer med, og ikke blot symptombehandle. For at nå til bunds, kan der indgå samtale i behandlingen, alt afhængig af, hvad behov der er. Alle bliver behandlet individuelt ud fra den krop de har, så der er aldrig en behandling, der er den samme.

Efter en behandling vil du føle fysisk og psykisk velvære. Du vil opleve en behagelig ro og lethed i kroppen. Nogle klienter kan opleve forskellige reaktioner i de efterfølgende dage, som følge af, at der er åbnet op til områder af kroppen, der har været lidt eller ingen kontakt til førhen. Det er kroppens oprydnings- og helingsprocess man oplever. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål efter en behandling.

Body SDS’ baggrund

Body SDS er et behandlingssystem udviklet i Danmark gennem tre generationer. Startet i 1940 af Erland Hartung, siden udviklet af sin søn (Ole Kåre Føli) og barnebarn (Bengt Valentino Andersen).

Body SDS står for Body Self Development's System. Body SDS arbejder med hele kroppen ud fra den forståelse, at der er en sammenhæng mellem muskler, led, organer og psykiske påvirkninger. Der er derfor også stort fokus på årsagen af et problem, i stedet for at symptombehandle det.

Jeg har gennem min cykelkarriere prøvet mange forskellige behandlinger, men Body SDS er absolut det, der har haft den mest positive effekt på mig og min krop. Både fysisk, men også mentalt hjælper det mig til at finde balance. Helt konkret bruger jeg Marc op til vigtige cykelløb, hvor han hjælper mig til at ramme 100 procent af min formåen. Han åbner helt op for min vejrtrækning og sænker derved også mit stressniveau, som gør mig mere skarp mentalt og fysisk op til et vigtigt cykelløb.

Marc er indbegrebet af en god behandler. Han er rolig, lyttende, og ikke påtrængende. Han giver sig tid til at lytte på dine problemer og er meget skarp til at finde lige netop, hvor i kroppen han kan løsne op for stress og få dig tilbage i balance igen.

Alle vil have godt af en Body SDS behandling i ny og næ. Men specielt, hvis man føler sig stresset udover det sædvanlige og ude af balance. Der kan en behandling hos Marc virkelig gøre underværker. Han kan også få dig hurtigere tilbage på benene efter en skade eller lignende.

Emil Vinjebo, professionel cykelrytter

Marc er en rolig fyr, som er god til at få mig til at slappe af, trække vejret rigtigt og dermed bliver behandlingen optimal. Han når dybt uden stor smerte for mig. Og er god til at justere behandlingen ind efter hvilke skavanker jeg har på dagen. Med hans elite-sportsbaggrund har han god forståelse for restitution og kan rådgive mig til balance mellem et presset arbejdsliv og en aktiv livsstil.

Brian Nygaard Vinjebo

Jeg har gået hos Marc i snart et års tid, og det vil jeg fortsætte med så længe som muligt. Det er mit frikvarter og min luxus i hverdagen. Body SDS giver mig en følelse af afslappethed og samtidig fokus på mine ømme punkter, såvel fysiske som psykiske.
Ud over at få mere fokus på disse områder har jeg fået mere fokus på mit åndedræt og derved mere indsigt i min krops velbefindende.
Jeg kan stærkt anbefale Marcs kyndige hænder og indlevelse i sine klienters velbefindende.

Camilla Øster